Menukaart

VOORGERECHTEN   
Tonijn tataki
Intussen niet meer weg te denken, van de steen, o.a. met mango • avocado • yuzu
  € 16,50
Gerookte zalm
Vers gerookte zalm • zalm tartaar • romanesco • kokosdressing • basillicum
  € 17,95
Gebakken gamba’s
Gepelde Gamba’s in een saus van pernod en noilly prat met orecchiette pasta en naanbrood. Een klassieker in een nieuw jasje
  € 18,50
Een vegetarische creatie van onze chef
Buratta • dun gesneden vleestomaat • lil gem van de barbeque • salsa verde • gel van tomaat
  € 16,95
Steak tartaar, klassieker zoals het hoort
Handgesneden ossenhaas • piccalilly mayonaise • zoetzure komkommer en radijs •  kwartel ei
  € 18,95
Carpaccio
Old Amsterdam • verse pesto • pittenmix - een begrip intussen bij velen
  € 14,75
 Klein   € 12,75
Uiensoep zoals wij hem al 35 jaar maken
 
- met Hollandse oude kaas   € 8,50
- met Roquefort   € 9,95
Dagsoep   € 8,50
Vraag naar ons wekelijks wisselende voorgerecht
   

HOOFDGERECHTEN
 
Bavette (Noord-Amerika)
Smokey gerubt • zoete ketjap lak • knolselderij • wittekool • geconfijte rozeval
  € 30,50
Langzaam gegaarde sucade met rengdang
In kokos gegaarde rengdang • spitskool • wasabinootje • zwarte bonen saus
  € 27,95
Gefileerde spareribs (ons begrip)
Oosters gemarineerd met soja • Padron pepers
  € 24,50
Het allerbeste vlees van de Kamado barbeque
met een saus naar keuze (pepersaus, chimichurri of gorgonzola saus)
  per 100 gr.
Tournedos, Uruguay (vanaf 150 gr)
  € 19,50
Rib-Eye, Noord-Amerika (vanaf 250 gr)
  € 19,50
Tonijn steak
Udon noedels • gelakte bimi • rode paprika • miso saus • krokant van tempura
  € 30,50
Truffelrisotto (vegetarisch)
Vers geschaafde truffel • krokant gebakken oesterzwam • schuim van parmezaanse kaas
  € 26,95
Vis van de dag, dat wat de vissers vangen belandt op uw bord
  dagprijs
Sliptong vers voor u gevangen (3 stuks)
Mousseline met bieslook• kapperappels • aglio bolido
  € 29.50

BIJGERECHTEN
   
Friet • mayonaise   € 5,50
Friet met Parmezaan • peterselie • truffel mayo
  € 6,95
Gemengde salade • zoetzure komkommer en wortel
  € 4,95
Gewokte groente   € 5,75
Brood • chimmichurri boter • citoen aioli (prijs p.p.)
  € 3,50

NAGERECHTEN
   
Chocolate cookie
met cranberry’s, witte chocolade crème,havermout crumble, saus van framboos en yoghurt bosvruchtenroom ijs
  € 12,95
Cheesecake
met roodfruit, frambozen coulis, bastogne en frambozensorbet
  € 12,95
Crème brûlée
van sinaasappel en kardemon met gekarameliseerdepecan noot en sorbet van bloedsinaasappel
  € 11,95
Vijf verschillende soorten kaas
zorgvuldig geselecteerd door de Chef met vijgen compote, rode mosterd en kletzenbrood
  € 16,50
Klassieke dame blanche   € 9,25
Drie bollen sorbet   € 9,25
Glaasje koele dessertwijn
wit of rood, per glas
  € 6,50
Huisgemaakte lekkernij
voor bij de koffie of thee
  € 4,95

KAZEN
   
CARRÉ DE LÉST Carré de l’Est is een kleine witschimmelkaasje de kaas is afkomstig uit het oosten van Frankrijk.
   
REBLOCHON Reblochon is een gewassen-korstkaas, die al sinds de 13e eeuw wordt geproduceerd in de Haute-Savoie, het alpengebied van Frankrijk.
   
ECUME DE WIMEREUX Een heerlijke witflora kaas gemaakt van rauwe koemelk. Een double-crème kaas uit de Wimereux vallei in Frankrijk.
   
TRUFFEL NL Truffel NL is een jong belegen Goudse kaas die 8 tot 10 weken natuurlijk heeft gerijpt en die is voorzien van echte truffel.
   
BLUE STILTON Stilton is een brokkelige kaassoort uit diverse regio’s in midden Engeland. De naam komt van het dorp Stilton in Cambridgeshire.
 

   
Irish - Italian - French - Spanish koffie   € 9,50
Koffie - espresso   € 2,50
Koffie - dubbele espresso   € 3,75
Koffie - cappuccino   € 3,25
Koffie - latte   € 3,60
Thee van Dilmah   € 2,95
Verse munt thee   € 3,75
Verse gember thee   € 3,75
 
SPECIALS
   
Oesters
Zeeuwse creuses • frambozen vinaigrette • prijs per stuk
  € 3,95
Proeverij van voorgerechten
prijs per persoon • alleen per tafel te bestellen
  € 19,95
Dagschotels
Dinsdag t/m vrijdag tot 20.00 uur, reserveren niet mogelijk.
  € 13.50
Kindermenu
voor onze kleinste gasten. Informeer naar de mogelijkheden!
  € 9,95
     
Wij werken met verse producten, sommige van onze gerechten kunnen allergenen bevatten zoals lactose, gluten, pinda’s of noten. Onze medewerkers van de bediening kunnen U daarin professioneel en verantwoord te woord staan.    

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 17:00 - 01:00
Woensdag 17:00 - 01:00
Donderdag 17:00 - 01:00
Vrijdag 17:00 - 02:00
Zaterdag 17:00 - 02:00
Zondag Gesloten

Den Ouden Heere

Heereweg 207 A
2161 BE  Lisse

0252 - 41 86 60
info@denoudenheere.nl

© Den Ouden Heere