VOORGERECHTEN |
|
|
CARPACCIO
DOH stijl, al 32 jaar een begrip
|
|
€ 11,00
|
OOSTERSE STEAK TARTAAR
handgesneden van de ossenhaas • oosters gemarineerd • spicy mayonaise • crostini’s
|
|
€ 12,50
|
SALADE BURRATA
paddenstoelen • cranberries • walnoten • kletzenbrood croutons • balsamico dressing |
|
€ 11,00 |
TONIJN TATAKI
dungesneden tonijn ingerold in sesam • wakamé • soja • geroosterde tuinbonen • Japanse wasabi mayonaise |
|
€ 12,50 |
POKÉ BOWL
zalm • wakamé • edamame boontjes • mango • avocado • sushi rijst • soja • spicy mayo |
|
€ 12,50 |
- supplement tonijn |
|
+ € 3,50 |
Uiensoep
Onze huisgemaakte uiensoep met een crouton van oude kaas. |
|
€ 6,00
|
- met Roquefort |
|
€ 7,50 |
HOOFDGERECHTEN
|
|
|
DOH burger (200gr)
chef’s favoriet: Black Angus beef burger van de Kamado • smokey Jack Daniel’s barbecue saus • cheddar • bacon • gebakken ui • op een glaced brioche bun |
|
€ 17,50
|
GEFILEERDE SPARE RIBS
krokant gebakken met rode curry • sesam • ketjap
|
|
€ 17,50
|
TOURNEDOS (200gr)
medium/rare • haricoverts • pepersaus |
|
€ 25,00
|
KALFS RIB-EYE (200GR)
roseval aardappels uit de oven • gewokte bospaddestoelen • chimmiechurrie
|
|
€ 23,50 |
TONIJN STEAK
verse Yellowfin van de gril • broccoli • mihoen • rode peper • oestersaus • Bonito flakes |
|
€ 21,00 |
SLIPTONG (3 stuks)
klassiek uit de pan • ravigotte saus • citroen • peterselie • knapperige kappertjes
|
|
€ 17,50 |
Supplement friet
|
|
€ 4,50 |
- Met Parmezaan en truffel mayonaise |
|
€ 6,50 |
DESSERTS |
|
|
CHOCOBOMBE
witte chocolade • frambozen coulis • kletskopjes • crispy framboos |
|
€ 8,50 |
STOOFPEER TRIFLE
huisgemaakte stoofpeer • banketbakkersroom • crumble met kaneel • krokante peren chips
|
|
€ 8,50 |
WIJN PER FLES
|
|
|
HUISWIJN WIT |
|
€ 12,50 |
HUISWIJN ROOD |
|
€ 12,50
|
ALLE WIJNEN VAN DE KAART: 25% KORTING! |
|
|