VOORGERECHTEN |
|
|
CARPACCIO
DOH stijl, al 32 jaar een begrip
|
|
€ 11,00
|
STEAK TARTAAR KLASSIEK
handgesneden van de ossenhaas • truffel mayonaise • cornichon’s • peterselie • Amsterdamse ui • zuurdesem crouton
|
|
€ 12,50
|
VEGETARISCHE SPRING ROLL’S
glas noedels • avocado • wortel • komkommer • munt • licht pikante soja dip
|
|
€ 11,50 |
TONIJN CEVICHE
dungesneden tonijn • yuzu vinaigrette • gepofte quinoa • zoetzure komkommer • saffraan mayonaise
|
|
€ 12,50 |
POKÉ BOWL
zalm • wakamé • edamame boontjes • mango • avocado • sushi rijst • soja • spicy mayo |
|
€ 12,50 |
- supplement tonijn |
|
+ € 3,50 |
Uiensoep
Onze huisgemaakte uiensoep met een crouton van oude kaas. |
|
€ 6,00
|
- met Roquefort |
|
€ 7,50 |
HOOFDGERECHTEN
|
|
|
DOH burger (200gr)
chef’s favoriet: Black
Angus beef burger van de Kamado • smokey Jack Daniel’s barbecue saus • cheddar
• bacon • gebakken ui • op een glaced brioche bun
|
|
€ 17,50
|
GEFILEERDE SPARE RIBS
krokant gebakken met rode curry • sesam • ketjap
|
|
€ 17,50
|
TOURNEDOS (200gr)
medium/rare • haricoverts • pepersaus |
|
€ 25,00
|
NOORD-AMERIKAANSE
BAVETTE (200GR)
oosters met five-spice • ketjap • udon noedels •
bimi • taugé • sjalot
|
|
€ 23,50 |
TONIJN STEAK
verse Yellowfin van de
gril • linguini pasta • mosselen • baby courgette • geroosterde cherry
tomaatjes • rozemarijn/tijm |
|
€ 21,00 |
ROODBAARS
Met vel van de plancha • Hollandse garnalen • mousseline
• gesmoorde venkel • kruiden beurre blanc
|
|
€ 19,50 |
SUPPLEMENT FRIET
|
|
€ 4,50 |
- Met Parmezaan en truffel mayonaise |
|
€ 6,50 |
SUPPLEMENT SALADE
|
|
€ 4,50 |
SUPPLEMENT GROENTE
|
|
€ 4,50 |
DESSERTS |
|
|
CHEESECAKE
bosvruchten coulis • bramen
• frambozen |
|
€ 8,50 |
CHOCOLAT DREAM
laagjes van witte en
pure chocolade mousse • oreo crumble • karamelsaus • choco schotsen
|
|
€ 8,50 |
WIJN PER FLES
|
|
|
HUISWIJN WIT |
|
€ 12,50 |
HUISWIJN ROOD |
|
€ 12,50
|
ALLE WIJNEN VAN DE KAART: 25% KORTING! |
|
|